Op woensdag 1 september begint het nieuwe schooljaar. We zijn blij onze vertrouwde leerlingen terug te zien en we verwelkomen ook meer dan 20 nieuwe leerlingen.

Je mag je kind(eren) naar school brengen tussen 8:15 en 8:30 uur. We staan dan met een aantal leerkrachten klaar aan de schoolpoorten om elk kind bijzonder welkom te heten. Na het afscheid van mama en/of papa  gaan de kinderen alleen verder naar hun klas, waar de klasleerkracht hen verwelkomd. Als het nodig is, begeleidt een van de leerkrachten je kind van de poort tot aan de klas.

Voor de kinderen die voor het eerst bij ons naar school komen, hebben we speciale aandacht. Ouders van 2,5-jarige kleuters mogen na de grote drukte naar school komen (tussen 8:30 en 8:45 uur) en hun kindje de eerste dagen nog tot aan de deur van het A-gebouw brengen. Dat is de deur naast het zeepaardje.

De eerst schooldag is maar een halve dag. Je kan je kind ‘s middags aan de poort komen afhalen: de kleuters om 12:05 uur, de kinderen van de lagere school om 12:10 uur.

De politie vraagt ook aandacht voor een veilige schoolomgeving en geeft tips om je kind wegwijs te maken in veilig verkeer. Lees de folder: wegwijs in veilig verkeer.

We wensen iedereen een toffe start van dit nieuwe schooljaar.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.