Kerstvakantie

In de eerste plaats is ontspanning voor de kinderen belangrijk tijdens de vakantie. Toch willen we jullie opnieuw vragen om zoveel mogelijk samen te lezen. Je kan de letters oefenen en in het Hup-boek 2 of in de bundel leesblaadjes lezen. Jullie mogen de bladzijden vrij kiezen. We geven ook een leesboekje mee waar jullie samen in kunnen lezen. Denk hierbij dat het zinvoller is om meerdere keren gedurende een korte periode te lezen dan langere tijd aan één stuk.

In Bingel staan er taken wiskunde klaar die de leerlingen vrijblijvend kunnen maken.
Denk ook hierbij dat het zinvoller is om meerdere keren gedurende een korte periode te oefenen dan langere tijd aan één stuk.

Nieuwjaarsbrieven

Jullie kind krijgt net voor de kerstvakantie de nieuwjaarsbrieven (indien besteld) mee naar huis.
Omdat de onderwijstijd voor de kerstvakantie met een week werd ingekort, hebben we 1 nieuwjaarsbrief in de klas geschreven. Indien je er meerdere besteld hebt, hebben we de brief van je kind gekopieerd.
We hebben enkel bij de brief voor mama en papa de aanspreking volledig ingevuld. Bij de andere brieven hebben we alleen ‘lieve’ geschreven en vullen jullie best nog verder aan (meter, peter, moeke, vake, oma, opa, bomma, bompa, tante, oom …). Deze verscheidenheid maakte het moeilijk om dit in de klas te doen.
Bedankt voor jullie begrip!

Rapport

De rapporten van het eerste leerjaar krijgen we na de kerstvakantie graag getekend terug. We zijn trots op elke leerling van de klas. Iedereen heeft zijn/haar talenten ingezet en hard gewerkt. Tijd dus voor een welverdiende vakantie.

Wij wensen jullie en jullie familie heel fijne feestdagen en alvast de allerbeste wensen voor 2022!

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.