Aanmelden voor de inschrijvingsavond van 28 april 2020

Op 28 april van 17:00 tot 20:00 uur organiseert Vrije Basisschool Don Bosco Gerdingen een inschrijvingsavond, om je de gelegenheid te geven kennis te maken met de juf, de directie en de school en je kind in te schrijven. Zo ben je zeker dat je kind een plekje heeft en zo weet de school ook tijdig hoeveel kleuters ze volgend schooljaar mag verwachten.

De school heeft via de Corona-telefoon de verzekering gekregen dat de inschrijvingsavond op school kan plaatsvinden, als de ouders van elke kleuter apart ontvangen worden. Ouders kunnen op 28 april dus op school komen kennismaken. Er is mogelijkheid voor een  individueel gesprek met de kleuterjuf en met de directie en voor een individuele rondleiding doorheen de school. Je mag je kind omwille van de coronamaatregelen die avond niet meebrengen.

We kunnen ons ook voorstellen dat niet elke ouder in de gegeven situatie naar school wil komen. Daarom kan je er ook voor kiezen om op 28 april online kennis te maken. Je kan dan videobellen met de kleuterjuf en met de directie en je krijgt een virtuele rondleiding doorheen de school. Kies je voor de online kennismaking, dan krijg je tijdig een bericht over hoe die online kennismaking praktisch verloopt en wat je nodig hebt.

Vul het formulier hieronder volledig in en klik op versturen. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.