Bezorging schoolfolders

De definitieve schoolfolder is klaar in digitale vorm. Je vindt hem in OneDrive > Pedagogisch Project > Schoolfolder > 20190417_definitieve_schoolfolder.

Als het goed gaat, is de gedrukte op vrijdag 19 april klaar. Ik zal die onmiddellijk na levering aftellen en in de vakjes leggen. De overblijvende folders zal je in mijn vakje vinden, dus moest je tekortkomen, dan kan je de folders die je extra nodig hebt, meenemen uit mijn vakje. Graag wel op het bijhorende briefje het aantal folders noteren die je tekort kwam en de bijhorende straat. Zo kunnen we onze lijst up to date houden.

Je noteerde op de lijst in het personeelslokaal welke straten jij voor je rekening wilde nemen. Ik ben zo vrij geweest om samen met Francis die verdeling hier en daar aan te passen, omdat er een aantal straten overbleven en omdat de verdeling hier en daar ook niet zo logisch was wat betreft ligging.

Je vindt de nieuwe verdeling in OneDrive > Pedagogisch project > Schoolfolder > 20190406_verdeling_straten_gerdingen. Ik zal de lijst ook ophangen in het personeelslokaal.

Op 1 tabblad zie je de straten en het aantal bussen per teamlid. Op het andere tabblad zie je voor de meeste straten over welke huisnummers het gaat.

Zorg je ervoor dat de folders uiterlijk op 28 april in de bus zitten? Hoe eerder hoe liever šŸ˜‰

Super bedankt!

 

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.