Goed nieuws! De school blijft open. En de 3de kleuterklas, het 4de leerjaar en het 6de leerjaar gaan dinsdag terug open. Kinderen die nog in quarantaine moeten omdat ze zelf besmet zijn of omwille van hoogrisicocontacten buiten de school, moeten hun quarantaine wel uitdoen.

Juf Rina is volgende week nog afwezig. Juf Sarah, juf Marjanka en juf Bea zullen de kinderen van die klas opvangen. 

Leerlingen vanaf 6 jaar zullen de komende tijd een mondmasker moeten dragen. Dat zal even wennen zijn.  Maar de maatregel zal ervoor zorgen dat er minder kinderen en leerkrachten op school besmet worden.

De volgende weken zullen er geen buitenschoolse activiteiten meer plaats vinden: geen zwemmen, geen bibliotheek, geen schaatsen, geen kerstviering in de kerk, geen Rollebolle … 

De kerstvakantie zal wel een week eerder beginnen. Wat dat betekent voor toetsen en rapporten, laten we je volgende week nog weten. Met zoveel afwezige leerlingen de voorbije weken, is het niet eenvoudig om alles goed te plannen. We houden je op de hoogte.

We vragen wel dat iedereen er alles aan doet om het risico op besmetting te beperken. Een klas zal immers dicht moeten van het ogenblik dat er zich 2 besmettingen voordoen. Houd je dus goed aan de basismaatregelen:

  • Was of ontsmet vaak je handen 
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Draag het mondmasker waar verplicht
  • Zorg voor voldoende frisse lucht
  • Houd voldoende afstand
  • Blijf thuis bij klachten

Samen houden we het veilig!

Let op: maandag 6 december is er geen school (lokale verlofdag n.a.v. Sinterklaas)

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.