Onze school neemt, in samenwerking met de gemeente Bree, deel aan het project Route2School. De bedoeling is de verkeersveiligheid te verbeteren van je kind(eren) en alle weggebruikers in Bree.

Met behulp van Route2School willen we te weten komen welke problemen jij en je kind ervaren op de route van en naar school. Die gegevens verzamelen we via de Route2School app of via de website www.route2school.be.

We  voeren een grondig onderzoek naar knelpunten op schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van onze leerlingen. Dat onderzoek moet uitmonden in een digitale schoolroutekaart, maar ook in acties om de verkeersveiligheid op de route van en naar school te verbeteren.

Doe mee!

De verkeersveiligheid verbeteren voor uw kind en al zijn klasgenoten is zeer belangrijk. Daarom deze warme oproep! Jouw inbreng, die van andere ouders, leerkrachten, politie, jeugdverenigingen … is dan ook van groot belang. Spreek gerust andere mensen aan om deel te nemen!

Wanneer?

De verzameling van alle gegevens zal plaatsvinden van woensdag 1 september 2021 tot en met zondag 31 oktober 2021. Daarna zal het Route2school-team de binnengekomen gegevens analyseren en de resultaten bespreken met de schooldirectie(s), de politie en de gemeente Bree. Uiteraard vraagt verwerking, analyse, opmaak actieplannen … de nodige doorlooptijd. Ook kan niet alles onmiddellijk aangepakt of opgelost worden. Bedankt om ons de nodige tijd te geven om deze structurele methodiek uit te rollen!

Hoe deelnemen?

App downloaden?

De mobile app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Schrijf de naam ‘Route2school’ voluit om de applicatie te vinden. Open de applicatie en log in met uw unieke inloggegevens.

In naam van onze leerlingen danken we je alvast voor je medewerking!

 

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.