Versoepelingen

Deze week hebben we met de preventieadviseur en het schoolteam overlegd om te kijken of er enkele versoepelingen mogelijk zijn in de coronamaatregelen, nu ook de overheid stilaan enkele versoepeling heeft toegelaten en er nog voorbereidt.

Basisprincipes

  • De leerlingen van de lagere school mogen buiten weer per graad spelen en eten
  • De kleuters beschouwen we terug als 1 bubbel

Speelplaats

  • Op de speelplaats werken we met de vier speelplekken, zoals voor de verstrenging. Elke bubbel (kleuters, 1ste graad, 2de graad en 3de graad) speelt een ganse dag op dezelfde speelplek.

Middagpauze

  • Tijdens de middagpauze eten de kinderen die ingeschreven zijn voor de middagpauze in Holder de Bolder voortaan weer allemaal in Holder de Bolder. De eerste graad eet en speelt daar apart van de kleuters.
  • De kinderen die op school blijven eten, eten hun boterhammen op in de klas bij de klasleerkracht. Bij de kleuters zijn er een kleine 20 kleuters die op school blijven eten. Die eten allemaal samen bij een van de kleuterleidsters.  

Overige maatregelen

De overige maatregelen zetten we gewoon verder. We blijven voorzichtig en vragen van jullie hetzelfde.

Schoolreizen en uitstappen

Wat betreft de schoolreizen ontvangen jullie eind april of begin mei informatie over de coronaproof alternatieve uitstappen die we zullen organiseren. We willen de kinderen heel graag een leuke dag aanbieden op een leuke plek buiten, niet al te ver weg.

Vrije dagen op 3 en 19 mei

Op maandag 3 mei is er een lokale verlofdag en op 19 mei is er voor de leerkrachten een studiedag. De school is beide dagen gesloten. Holder de Bolder organiseert wel opvang. Is je kind de hele maand mei ingeschreven voor de opvang en heb je op deze vrije dagen geen opvang nodig, wil je je kind dan uitschrijven? Je regelt de in- of uitschrijvingen via bree.kwandoo.com. Dank je.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.