Schoolfolder

Een hart voor groen

Wij hebben een hart voor groen (Milieu- opvoeding Op School). Kinderen zorgen graag voor de natuur. Dat kan op onze school.

Weerbaar en vol vertrouwen

Wij zetten sterk in op de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Elk kind wil met vertrouwen in het leven staan. De basis is dat het zich goed en veilig voelt. “Zoals de kinderen werkelijk zijn, zijn ze welkom,” zo leert Don Bosco. Wij leren kinderen weerbaar te zijn, zelfstandig en voldoende assertief. We werken aan een positief zelfbeeld.

Talent ontdekken en tonen

Elk kind heeft talenten en kan dit ontdekken én tonen. Iedereen krijgt individueel en ook samen met anderen kansen om te schitteren. Kinderen kunnen ‘iemand’ zijn tussen de anderen (Don Bosco).

Traditie en toekomst

Discipline, beleefde omgangsvormen, orde en rust … zijn belangrijke waarden, maar ook waardering opbrengen voor anderen vinden we belangrijk. Daarnaast zijn moderne media en leermiddelen in elke klas aanwezig.

Een zee aan ruimte

Wij zijn een middelgrote school met een familiale, gemoedelijke sfeer met een zee aan ruimte. De klassen zijn gehuisvest in moderne, ruime lokalen. Binnenkort beschikken we over een grote, spiksplinternieuwe sporthal. De kinderen kunnen spelen op een supergrote speelplaats met veel groen.

Een leuk kennismakingsboekje voor jou en je kleuter

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.