Dit najaar organiseert de school opnieuw een grote fruitverkoop. Een van de succesnummers van de fruitverkoop van vorig schooljaar was het appelsap: ontzettend lekker en gezond. Om ook dit jaar weer appelsap te kunnen verkopen zoeken we nog plaatsen waar we appels (of peren) kunnen rapen of plukken. Mogen we bij jou langskomen? Of kan jij appels (of peren) naar school brengen? Graag een seintje via een antwoord op dit bericht. Heb je nog thuis nog sap-boxen liggen van vorig jaar? Dan mag je die op school voor hergebruik afgeven. Alvast bedankt.

De kienavond in oktober kent in onze school al een lange traditie. Vorig jaar kon hij niet plaatsvinden omwille van COVID-19. Dit jaar zijn de maatregelen versoepeld, maar de omstandigheden zijn nog steeds niet ideaal om de kienavond met veel bezoekers in een eerder kleine zaal op een veilige manier te kunnen organiseren. Daarom zal er dit jaar opnieuw geen kienavond zijn. Wij vragen de kieners onder jullie nog een jaartje geduld. 

Omdat we het toch fijn vinden de ouders van de school opnieuw samen te brengen en te kunnen ontmoeten, organiseert de school in december wel een mooie kersthappening in de open lucht. Wij hopen jullie daar talrijk te mogen ontmoeten. Meer nieuws over die kersthappening volgt begin november.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.