De tweede week van oktober is traditioneel de week van het bos. Op avontuur gaan in het bos, maakt ons creatiever en gezonder: klimmen in de bomen, rollen in het zand, de geur van de herfstbladeren, ravotten in het bos … Als het weer meezit gaan we de op ontdekking in het Joekelbos in Opglabbeek, de juiste datum volgt nog. In de rugzak mag mee: picknick, plastic zak om op te zitten, fruit en drinken voor de hele dag. Graag gemakkelijke speelkleren aan doen aub.

Verder werken we rond ‘Meneer de Uil en het Grote Dierenbos’ van 14 tot 23 oktober.

De fabeltjeskrant is dan gevuld met toffe en uitdagende opdrachten waarbij de kleuters elke dag van de week met een ander dier uit het Grote Dierenbos op avontuur gaan. Gaan ze mee smullen met Meneer Raaf? Bewonderen ze de bomen met Bor de Wolf? Gaan ze met Gerrit de Postduif op nestenspeurtocht? Steken ze de handen uit de mouwen met de Gebroeders Bever? En helpen ze mee met het feest voor Truus de Mier? Je gaat het volgende week kunnen zien in het fotoboek! Bekijk nu alvast de foto’s van afgelopen week.

Als het regent maken we een regenplassentocht op de speelplaats. Geef je dan laarzen en een regenjas mee? Alvast bedankt!

 

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.