Je kind maakt dit schooljaar de overstap naar het eerste leerjaar. De situatie rond COVID-19 maakt wellicht dat jullie met meer spanning dan gewoonlijk je afvragen hoe die start zal verlopen en hoe de school zal werken.

Er is goed nieuws. We starten het schooljaar met COVID-19-niveau geel. Dat wil zeggen dat de schoolwerking kan starten zoals gewoonlijk, maar met inachtneming van enkele veiligheidsmaatregels. De voornaamste maatregelen zijn:

  • Vaak handen wassen
  • Afstand houden tussen volwassenen onderling
  • Dragen van mondmaskers voor contacten tussen volwassenen als zij onderling onvoldoende afstand kunnen houden
  • Thuisblijven bij symptomen
  • Hoesten en niezen in een papieren zakdoek of in de elleboog

We zijn blij jullie te kunnen uitnodigen voor de informatieavond voor ouders van het eerste leerjaar die plaatsvindt op donderdag 3 september om 20:00 uur in de eetzaal van de school. De leerkracht vertelt over de werking in de klas, de communicatie tussen school en ouders, de coronamaatregelen, geeft praktische informatie …

Je bent voor deze infoavond verplicht een mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten bij binnenkomst op het schoolterrein. Als iedereen op voldoende afstand van elkaar een plek gevonden heeft, mogen de mondmaskers eventueel af. Ouders met COVID-19-symptomen mogen niet aanwezig zijn. Als je ziek zou zijn, geef dan een seintje aan de school, dan zoeken we een andere manier om je de nodige informatie door te geven.

Omwille van de coronamaatregelen is vooraf inschrijven voor deze infoavond verplichtOm de groepen niet te groot te maken, vragen wij dat er enkel 1 ouder per leerling naar de informatieavond komt. Vul hier het inschrijvingsformulier in.

Tot donderdag 3 september.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.