Beste ouder

Ik ben Janne Creemers en ik studeer voor kleuteronderwijzer aan de Hogeschool PXL te Hasselt. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken en er graag mijn job van wil maken.

Je kind vertelde misschien al eens over een nieuwe juf in de klas. Dat komt omdat ik al eerder in de klas aanwezig was. De week van 25/11 en de week van 8/11 neem ikzelf de klas over.

De eerste week zal ik rond het thema ‘herfst’ werken. Op maandag 25/10 plan ik een uitstap naar het bos in Wijshagen. We vertrekken om 9:15 uur en zijn terug om 12:00 uur. In het bos gaan we een boswandeling doen waarbij de zintuigen van de kinderen geprikkeld worden. Geef zeker ook een regenjas, laarzen en een tussendoortje mee voor deze uitstap.

Graag zou ik een beroep doen op ouders of grootouders voor het vervoer. Als je kan rijden, wil je me dat dan laten weten via een e-mail aan janne.creemers@student.pxl.be. Vermeld je duidelijk je naam, de naam van je (klein)kind én of je om 9:00 uur, om 11:45 uur of beide keren wil rijden? Wie beide keren rijdt, is welkom om met de activiteit mee te doen. Let erop dat de coronamaatregelen nog altijd verplichten dat chauffeurs die kinderen van anderen vervoeren een mondmasker dragen in de auto.

Ik kijk enthousiast uit naar deze fijne en boeiende week met jullie kleuter!

Alvast bedankt voor het vertrouwen in mij, tot snel!

Janne Creemers

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.