Beste ouders

Tot mijn spijt zie ik me genoodzaakt het museumbezoek van vrijdag te annuleren. Afgelopen maandag en dinsdag was ik afwezig wegens ziekte waardoor ik mijn planning niet kon uitvoeren. Omdat donderdag en vrijdag veel buitenschoolse activiteiten (toneel, zwemmen, auteurslezing…) gepland staan blijft er te weinig tijd over om de organisatie (uitnodigingen maken, naamplaatjes, uitleg inspreken,…) rond te krijgen. De eerste week lag de focus op het maken van creaties voor in het museum, de tweede week plande ik activiteiten voor de praktische uitvoering ervan. Om jullie toch een impressie te geven van het dinomuseum maak ik foto’s die je in het weekend op de website kan bekijken.

Alvast bedankt voor uw begrip!

Vriendelijke groeten, stagiair kleuteronderwijzer Kiara Kuppens

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.