This content has been archived. It may no longer be relevant

In het kader van het thema ‘Logeren’ bleven de kapoenen van de derde kleuterklas, samen met juf Inge en juf Rina een nachtje op school slapen. Dagen op voorhand werden er plannen gemaakt, welke knuffels zouden we meenemen, wie ging naast wie ging slapen, zouden we een zaklamp meebrengen, hoe zou het zijn om in de turnzaal te slapen … Spannend!

Wat waren we dinsdag druk in de weer. Veldbedjes werden opengeklapt, luchtmatrassen opgepompt en uitgeprobeerd, de turnzaal werd omgetoverd tot een heuse kampplaats.

Wat was het leuk om na schooltijd helemaal alleen op school te blijven, we hadden de hele speelplaats voor ons alleen. Jammer van de regen maar die kon ons niet tegenhouden om samen met vriendjes te fietsen, te rennen en te spelen.

De aardappels die we schilden en sneden tot frietjes werden bij frituur ‘Juf Rina’ goudgeel gebakken en smaakten heerlijk. Als toetje likten we nog een ijsje bij een koekeloere-verhaal. Daarna werd het tijd om aan de was en de plas beginnen.

Voor het slapengaan hielden we nog een kussengevecht en luisterden naar het verhaal van ‘Slaap lekker Rosalie’. We werden lekker ingestopt en konden gaan dromen van nieuwe, spannende avonturen die nog moeten komen.

Foto’s van deze activiteit vind je in het fotoboek van onze schoolwebsite.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.