Beste ouder

Graag stel ik me eerst even voor. Ik ben Kiara Kuppens, stagiair in K3, de klas van je zoon of dochter. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding als kleuteronderwijzer en ben al enkele keren stage komen lopen.

Zoals jullie misschien al gehoord hebben, leert je kind deze week volop over dinosaurussen. We werken doorheen de twee weken naar een hoogtepunt toe, namelijk een dinomuseum. We zijn er erg trots op. Graag zouden we jullie uitnodigen om een kijkje te komen nemen in ons museum op vrijdag 25 maart 2022. Jullie zijn welkom om 14.30 uur. Moest je zelf niet aanwezig kunnen zijn, dan mag er een grootouder of een meter of peter in jouw plaats komen. We gaan samen met de kleuters tickets en uitnodigingen maken. Die krijgen ze mee naar huis. Als jullie vrijdag komen, breng dan zeker dat ticket mee. Dat verleent je aan de kassa toegang tot het museum. Met vragen kan je tercht op mijn e-mailadres: kiara.kuppens@student.ucll.be. Wij kijken er alvast heel erg naar uit!

Vriendelijke groeten

stagiair K3, Kiara Kuppens

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.