Nieuwjaarsbrieven

Jullie kind krijgt net voor de kerstvakantie de nieuwjaarsbrieven (indien besteld) mee naar huis. Zoals eerder meegedeeld hebben we er drie in de klas geschreven. De eventuele extra nieuwjaarsbrieven krijgen de leerlingen blanco mee. Op de geschreven brieven hebben we enkel bij de brief voor mama en papa de aanspreking volledig ingevuld. Bij de andere brieven hebben we alleen ‘lieve’ geschreven en vullen jullie best nog verder aan (meter, peter, moeke, vake, oma, opa, bomma, bompa, tante, oom …). Die verscheidenheid maakte het moeilijk om dat in de klas te doen.  Bedankt voor jullie begrip!

Lezen in de kerstvakantie

In de eerste plaats is ontspanning voor de kinderen belangrijk tijdens de vakantie. Toch wil ik jullie opnieuw vragen om zoveel mogelijk samen te lezen. Je kan de letters oefenen en in het Hup-boek 2 of in de bundel leesblaadjes lezen. Jullie mogen de bladzijden vrij kiezen. Ik geef ook een leesboekje mee waar jullie samen in kunnen lezen. Denk hierbij dat het zinvoller is om meerdere keren gedurende een korte periode te lezen dan langere tijd aan één stuk.

Rapport

Het rapport krijg ik graag na de vakantie getekend terug. Ik ben trots op elke leerling van de klas. Iedereen heeft zijn/haar talenten ingezet en hard gewerkt. Tijd dus voor een welverdiende vakantie.

 

Voor jullie en jullie familie heel fijne feestdagen en alvast de allerbeste wensen voor 2021!

Zorg goed voor jezelf en elkaar … Blijf vooral gezond!

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.