Beste ouder en leerling,

 

De komende weken worden drukke weken voor ons allemaal. Toetsen, Sinterklaas komt op bezoek, nog meer toetsen, nieuwjaarsbrieven schrijven en daarna komt de kerstvakantie er al weer aan.

De planning van de toetsen en taken kan u terugvinden in de agenda. Vrijdag hebben we allemaal samen de boekentas gemaakt om ervoor te zorgen dat de leerlingen zeker alle materiaal bij zich hebben.

Voor spelling kregen de leerlingen ook een hulpblad hoe leer ik de woordpakketten spelling. Hierbij nog eens een overzicht van de woorden die de leerlingen moeten oefenen voor spelling van Thema 2. Thema 2 Toetswijzer spelling Ik voeg ook een oefendocument toe.  Thema 2 Oefenbundel spellingtoets Dit dient om te oefenen voor de toets, de leerlingen mogen dit maken. Hierbij ook de correctiesleutel van de oefeningen. Thema 2 Oefenbundel spellingtoets – correctiesleutel

Voor wiskunde hebben de leerlingen een hulpkaart mee voor de hoofdrekenoefeningen en ook een onthoudkaart voor formules van omtrek en oppervlakte. Maandag hebben we nog 1 lesuur tijd om oefeningen te maken en uitleg te geven. De leerlingen maken minstens de herhalingsoefeningen. Enkele leerlingen kregen ook de opdracht om de extra oefeningen te maken. De link naar de correctiesleutels: Wiskunde B-boek – correctiesleutel

Voor de toets WO kregen jullie vorige week reeds de toetswijzer en correctiesleutel bij de mededeling.

Voor alle toetsen staan er op Bingel oefeningen klaar, we dringen erop aan dat de leerlingen hier goed op oefenen. Veel leerlingen oefenen nog te weinig zowel op papier als op Bingel. We zagen vele toetswijzers van thema 2 leeg in hun taalboeken zitten, dat is een gemiste kans. We hopen dat dit voor de komende toetsen beter zal gaan.

Voor de toetsen van Thema 3 krijgen de leerlingen volgende week de toetswijzers mee naar huis.

 

Hopelijk studeren de leerlingen goed en maken ze goede toetsen, veel werkijver voor iedereen en tot binnenkort.

 

Vriendelijke groeten,

 

Juf Valerie en Juf Joke

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.