Beste ouder

De vakantie staat voor de deur. We hopen dat je kind, ondanks alle strenge maatregelen, toch een fijne krokusvakantie mag beleven!

We vragen wel om met je kind tijdens de vakantie goed te blijven oefenen met optellen, aftrekken, de tafels en het lezen.

Voor het rekenen krijgt je kind een oefenbundel mee naar huis. Daarin werken is vrijblijvend. Je kind mag de bundel na de vakantie afgeven, dan kijken we die met veel plezier na. Als je kind daarin wil werken, super! De bundel hoeft niet meteen in één keer af te zijn. 

Om de tafels te oefenen krijgt je kind een tafelkaart mee en kan het de flitskaartjes gebruiken die het na elke geleerde tafel gekregen heeft.

We willen je ook vragen om na het lezen van een boekje een aantal vragen te stellen over het verhaal. Op die manier oefent je kind ook het begrijpend lezen. We merken dat dat voor veel leerlingen nog moeilijk is.

Het is zeker niet de bedoeling dat de je kind de hele vakantie werkt! Vakantie is ook tijd om uit te rusten en te ontspannen. Hou best rekening met wat je kind zelf aangeeft.

We wensen je kind een hele fijne vakantie!

Groetjes,

Juf Margot en Juf Lotte

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.