Het eerste trimester zit er bijna op. Het was een bewogen trimester waar veel extra inspanningen gevraagd werden van leerlingen, ouders en leerkrachten. Tijdens dit trimester zijn er verschillende toetsen gemaakt, waardoor we op het einde van volgende week in alle klassen van de lagere school een rapport aan de leerlingen kunnen meegeven. Vakken en onderdelen die nu door de bijzondere omstandigheden minder aan bod zijn gekomen, krijgen in de volgende trimesters extra aandacht.

De oudercontacten van het eerste trimester gaan online door via Teams. Schrijf je hiervoor in via deze link.

Schrijf je hier in voor de oudercontacten

Gescheiden ouders overleggen over datum en uur en maken samen een afspraak. Je kan het e-mailadres van de andere ouder bij de inschrijving mee opgeven. Die ontvangt dan ook de bevestiging en de agenda-afspraak voor het online oudercontact en kan vanaf een eigen toestel aan het oudercontact deelnemen. 

Na inschrijving ontvang je eerst een bevestiging. Later stuurt de leerkracht je een agenda-afspraak op het gevraagde moment in Teams. Wil je die afspraak in dat bericht accepteren? Zo weet de leerkracht zeker dat je de afspraak gezien hebt. 

In die agenda-afspraak staat een link die je gebruikt op het ogenblik van het oudercontact. Je kan dat doen vanop je smartphone, je tablet, je laptop of je pc. Je hoeft verder niets te installeren. 

Als er toch iets fout zou lopen, neem dan onmiddellijk contact op met de klasleerkracht. Zij zal dan even kijken of er een oplossing mogelijk is. 

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.