Dag van het zesde

Maandag 27 juni 2022 is het zover: de dag van het zesde leerjaar! Hopelijk zijn de weergoden ons een beetje gunstig gestemd. We verwachten alle leerlingen om 08.00 uur op school voor een heerlijk ontbijtje, ’s middags dienen ze een lunchpakket mee te nemen. De ouders die ‘s ochtends willen rijden verwachten we om 08.40 uur op school. Diegenen die ‘s middags willen rijden verwachten we om 13.30 uur op de geheime locatie (meer uitleg volgt nog).

In de voormiddag staat er een spannende activiteit gepland op verplaatsing, in de namiddag staat een tweede activiteit gepland in Bree. De onkosten voor deze dag bedragen 15 euro per leerling en worden bijgeschreven op de schoolrekening die je nog per e-mail zal ontvangen. 

Rond 17.00 uur lassen we een pauze in en komen de kinderen naar huis om zich op te frissen en voor het avondeten. Om 20.00 uur verwelkomen we ouders en zesdeklassers graag in feestzaal De Barrier ter gelegenheid van de uitreiking van de getuigschriften.

Hieronder lees je enkele praktische mededelingen over de twee activiteiten:

  • Sieraden zijn niet toegestaan (ringen, kettinkjes, armbandjes, festivalbandjes, horloges etc.).
  • Dichte schoenen zijn verplicht, slippers en sandalen zijn niet toegestaan. Neem zeker ook sportschoenen mee voor binnen.
  • Kleding: Sportkledij is verplicht (geen rokken en jurken). Pas je kleding aan op de verwachte weersomstandigheden.
    • Is het fris? Neem dan een extra trui of jas mee.
    • Gaat het regenen? Neem dan een regenjas mee en extra droge kleren.
  • Lange haren worden in een staart gedaan.
  • GSM-gebruik is niet toegestaan.
  • Tip: Breng je goed humeur mee!

BASO-fiche

Samen met het rapport krijgen jullie donderdag de BASO-fiche mee naar huis. Dat is een document dat voor elke leerling wordt opgesteld net voor het verlaten van de basisschool, het zorgt voor een vlottere overgang naar het secundair onderwijs. Het is de bedoeling dat jullie dat formulier voorleggen bij de inschrijving of op de eerste schooldag van jullie zoon of dochter.

We wensen iedereen nog veel plezier in de laatste dagen van het 6de leerjaar en de lagere school!

Groetjes,

Juf Joke en juf Valerie

Toppie | @ Hulp bij beheer @

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.