Tijdens deze periode van mooi weer komen meer kinderen met de fiets naar school. Als MOS-school zijn we daar natuurlijk heel blij mee! Stappen of trappen is de boodschap!

We moeten het tegenwoordig echter met een fietsenstalling minder doen. Het oude afdak aan de Barrierstraat is afgebroken en onze toegang daar is te smal om nog ruimte te laten om fietsen te stallen.

Om alle fietsen een goede plek te geven, hebben we 2 fietsparkeervakken bijgemaakt met nadarhekken. We vragen voortaan het volgende:

  1. De kleuters stallen hun fietsen onder de brandtrap. Tijdens de schooldag worden de fietsjes afgeschermd met nadarhekken.
  2. Kinderen van de lagere school stallen hun fietsen in de fietsenrekken onder het afdak, behalve als hun fiets niet in het rek past.
  3. Als hun fiets niet in een fietsenrek past, zetten kinderen van de lagere school hun fiets in het fietsenparkeervak voor de klas van juf Els.
  4. Loopfietsjes en steps worden netjes in een rij achter elkaar gestald tegen de zijkant onder het afdak.

De eerstkomende dagen zal ik kinderen nog helpen bij het stallen van de fietsen, maar na een paar dagen zal dat alleen zeker ook lukken.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.