Nieuw kopieerapparaat

Gisteren is het nieuwe kopieerapparaat geïnstalleerd. Wil je onderstaande bericht aandachtig doorlezen? Het gaat om een nieuwere versie van ons vroegere apparaat met wat meer mogelijkheden. De bediening aan het apparaat is grotendeels ongewijzigd. De machine staat voortaan in het personeelslokaal, zodat je er ook buiten de openingsuren van de school van gebruik kan maken. Bij vragen of problemen helpen Nathalie of ik je graag verder.

Voortaan aanmelden met kaart

Als je wil kopiëren of als je je doorgestuurde afdrukken willen laten printen, dan moet je je aanmelden met je persoonlijke kopieerkaart. Je kan je kaart afhalen bij Nathalie.

Aanmelden gaat heel eenvoudig door je kaart even voor het aanmeldlogo op de voorkant van de machine te houden.

Aantal eigen afdrukken is beperkt

Het aantal eigen kopieën en het aantal printerafdrukken dat je kan maken is beperkt. Druk alleen zelf af, als je de afdrukken dringend nodig hebt. Wees zeer zuinig met kleur. Kleurenafdrukken brengen immers een extra kost met zich mee.

Voor het gewone kopieerwerk doe je nog steeds beroep op Carina. Wees ook voor het gewone kopieerwerk zuinig met kleur.

Printen vanaf je klascomputer

Om te kunnen printen vanaf je klascomputer, moet Nathalie eerst een nieuwe printerdriver installeren. Ze maakt dat de komende weken in orde.

Scannen vanaf het kopieerapparaat

Je kan zelf documenten scannen en per e-mail naar jouw e-mailadres laten sturen. Kies voor de scanfunctie en de optie ‘To me’.

Nieten is mogelijk

Je kan bij ‘Afwerking’ ook kiezen voor 2 manieren van nieten:

  • 1 nietje in de hoek
  • 2 nietjes aan de zijkant

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.