Nieuwe eetzaalmedewerker start maandag 17 december

Op maandag 17 december start Paula Simons uit Kaulille als nieuwe medewerker in de eetzaal. Daarmee vervalt de vervangingslijst voor Adela.

Bea kwam me vandaag vertellen dat het een groot verschil uitmaakt nu deze week leerkrachten in de eetzaal toezicht hebben gehouden. Carina is me komen vertellen  toch nog op school te willen blijven. Dat zijn positieve signalen.

Dat willen we graag zo houden en daarom mijn nederige vraag aan jullie: Zijn er collega’s die de komende tijd het eerste kwartier, dus van 12:15 tot 12:30 op vrijwillige basis nog een tijd toezicht willen doen in de eetzaal. Ik denk dat het goed is dat de eerstkomende weken nog iemand van het leerkrachtenteam dagelijks een kwartier de start in goede banen leidt, daarna kan dat wellicht langzaam aan afgebouwd worden. Ik zal zorgen voor een beloning in de vorm van cadeaubonnen (ook voor wie deze week al aan de beurt is geweest). Laat je me zo snel mogelijk weten, als je dit op vrijwillige basis wil doen? Ik start zelf aanstaande maandag.

 

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.