Nieuws scholengemeenschap

Op 2 juli komen we met de 2 besturen samen om de laatste hand te leggen aan een aantal documenten die horen bij de oprichting van de scholengemeenschap. Na de ondertekening van die documenten kan de SG echt van start gaan.

Op 7 juli komt het LOC van onze school bij elkaar (de scholen van Opglabbeek hebben geen LOC) met een aantal ‘gasten’ van personeel, directies en bestuur van Opglabbeek. Op de agenda staan een aantal informatieve punten over de SG en enkele punten om te onderhandelen (convenant van de korte vervangingen – afspraken over het lerarenplatform).

Aansluitend komt de reaffectatiecommissie van de scholengemeenschap in dezelfde samenstelling als de vergadering van het LOC samen om voor de terbeschikkinggestelden personeelsleden waarvoor het eigen bestuur geen oplossing vindt, te reaffecteren of wedertewerk te stellen. 

Voorlopig plaatje m.b.t. het personeel in onze school (onder voorbehoud)

  • Reaffectatie van iemand in het kleuteronderwijs uit Opglabbeek naar onze school voor 17 LT.
  • Reaffectatie van Bea voor 1 uur naar Floorentijn in Nieuwe Kempen met mogelijk nog enkele extra uren.
  • Geen reaffectaties vanuit of naar onze school in het lager onderwijs, noch in de ondersteunende functies.
  • De voltijdse aanstelling van Valerie en van Joke in onze school lijken dus op dit ogenblik in orde. Dat weten we als definitief als de reaffectatiecommissie haar werk heeft afgerond. Er zou zelfs ruimte zijn voor een extra aanwerving in het ambt onderwijzer voor de 2 LT ondersteuning die nog open staan en voor ongeveer 13 LT voor onze school in het lerarenplatform. Hoeveel uren we precies krijgen voor het lerarenplatform, vernemen we begin juli.

Ik houd jullie op de hoogte.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.