Office 365

Nathalie heeft voor onze school het gratis gebruik van Office 365 Online in orde gebracht. Normaal gezien heb je een uitnodiging gekregen om je wachtwoord in te stellen.

Om van gratis Office 365 gebruik te maken, meld je je aan via office.com.

Het is de bedoeling dat we binnen ons team gaan samenwerken aan bestanden en bestanden gaan delen  via  OneDrive. Die toepassing vind je ook op office.com. Binnenkort meer daarover.

De bestanden die we delen met het hele team vind je voortaan op onze Office 365-teamsite, bijvoorbeeld de verslagen van de personeelsvergaderingen. De mappen zijn daar geordend volgens het Referentiekader Onderwijskwaliteit, zoals vorige personeelsvergadering besproken. In het begin zal dat misschien een beetje zoeken zijn, maar dat zal wel wennen. De personeelsvergaderingen vind je bijvoorbeeld in de map Beleid rekening houdend met context en input > Beleid > Personeelsvergaderingen. We zullen de mappen van de Office 365-teamsite geleidelijk opvullen.

In afwachting van het verslag van de vergadering kan je de presentatie al downloaden:

Als je voldoende vertrouwd bent met de online versie van Office 365 en je wil toegang voor je leerlingen, geef dan maar een seintje aan Nathalie, dan brengt ze dat voor je klas(sen) in orde.

Lukt iets niet of heb je vragen, dan kan je bij Nathalie of bij mij terecht.

 

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.