Beste ouder

Een lange periode zit er al op. De eerste twee maanden zijn omgevlogen. De leerlingen hebben de herftsvakantie dik verdiend.

Elk schooljaar zorg ik tijdens een vakantie voor een werkje van Frans. Indien de leerlingen tijdens een vakantie helemaal niet bezig zijn met Frans dan gaat een deel van de leerstof zeker verloren. Daarom dit werkje. Het is niet overdreven veel, maar de leerlingen kunnen daarnaast ook oefenen op BINGEL. Herhalingsoefeningen van Frans ga ik activeren vanaf volgende maandag.

Andere taken worden niet klaargezet. Dit belet niet dat leerlingen op verveel-momenten wat kunnen oefenen op BINGEL en wanneer ze heel wat pingping verdiend hebben kunnen ze ook nog wat spelletjes spelen op BINGEL.
Ook tijdens de vakantie blijf ik het BINGEL-oefenen van de leerlingen volgen. Nogmaals het is zeker geen moeten van mijn kant, maar wel een graag willen dat ze oefenen.

Hetgeen er juist verwacht wordt spreek ik af met de leerlingen. En ik daag ze uit dat ze de meester maar moeten ‘pesten’ met veel extra schrijfoefeningen van Frans, die hij dan na de vakantie moet verbeteren.

Voor de leerlingen die in quarantaine zijn zorg ik ervoor dat de nodige werkbladen in de brievenbus geraken.

Heeft iemand een vraag dan kan je me bereiken op mijn gsm-nummer 0474/522974.

Vriendelijke groeten en hou het veilig!

 

Meester Francis

Juf Valerie

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.