Beste ouder

In de komende vijf weken gaan we weer een aantal serieuze etappes afleggen, om op 18 december samen te beginnen aan een aantal welverdiende rustdagen. Er zitten ook enkele venijnige bergetappes bij, waar we regelmatig een tandje bij moeten steken of misschien moeten werken met duwtjes in de rug.
Ik wil alleen vragen of jullie ouders voor de nodige bevoorrading willen zorgen en dat onze  vijfde-klassers de nodige rust nemen om de volgende dag weer goed te kunnen volgen.
Er zullen onderweg ook nog hindernissen liggen (lees: toetsen), een goede voorbereiding hiervoor is zeker nodig. De nodige pepmiddelen (lees: werkschriften en toetswijzers) zullen mee naar huis komen, maar er kan tussendoor ook geoefend worden op het hersen-stimulerend middel BINGEL. Neen, dit is geen doping, het staat zeker niet op de lijst van de verboden middelen om een beter resultaat te halen.

Misschien een gek verhaal hierboven, maar ik denk dat het een duidelijk verhaal is?

We willen met aandrang vragen dat de leerlingen hun toetsen goed voorbereiden. De data van de toetsen vinden jullie terug in hun agenda en op hun kalender.

BINGEL willen we voor sommigen toch nog iets meer promoten. Het is echt een heel goed platform om allerlei dingen in te oefenen of  te leren en om extra oefeningen te maken.
We volgen het werken op BINGEL heel goed op en zien jammer genoeg dat er door sommigen weinig of zelfs bijna niet geoefend wordt, zowel wat betreft het aantal keren oefenen, het aantal tijd oefenen als het aantal oefeningen maken. Daarom willen wij de leerlingen een beetje ‘gedwongen’ stimuleren om per week minsten 3 momenten te zoeken om te werken op BINGEL. Hopelijk werken jullie hieraan mee?

En je kan het ook zo bekijken om even door te gaan op de wieleretappes van hierboven!
BINGEL is één van de hoofdsponsors van ons leren. Deze sponsor  zorgt er mee voor dat we op een fijne, leerrijke wijze de finish op 30 juni zullen halen. De andere hulpmiddelen worden aangereikt door de managers en de trainers en wij willen zeker winnen. Hoeveel dat elke leerling zal winnen weten we niet, maar we gaan wel proberen om de winstkansen van elke leerling zo groot mogelijk te maken.

 

Vriendelijke groeten

 

Meester Francis

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.