Opruimen kelders

Tijdens en ook na de renovatiewerken in de twee kleuterklassen is er voor de kleuterafdeling meer bergruimte nodig in de kelder van het A-gebouw.

Daarom de vraag aan alle collega’s om de kelder van het B-gebouw (die vraag is al eerder gesteld) op te ruimen. Wat de collega’s van de lagere school betreft vragen we ook dat ze hun materiaal weghalen uit de kelder van het A-gebouw. Ruim het op of geef het een nieuwe plek: mediatheek, knutselkast, eigen klas of kelder B-gebouw. Materiaal dat relevant is voor de inventaris van de mediatheek en de knutselkast meld je per e-mail aan Nathalie. Zij past de inventarissen dan aan. Wat je nog in de B-kelder zou stockeren voorzie je van je duidelijk van je naam.

Als MOS-school hebben we de opdracht en de voorbeeldfunctie om afgedankte materialen gesorteerd af te voeren:

 • In de garage
  • Niet privacy-gevoelig papier  goed verpakt in dozen.
  • Privacygevoelig papier (oude toetsen bvb) zet je versnipperd en goed verpakt in dozen in de garage (zie ook bij containerpark)
 • Naar containerpark (spreek best onderling af)
  • Oude toetsen en ander privacygevoelig papier goed verpakt in dichtgeplakte dozen die je ‘eigenhandig’ daar in de papiercontainer gooit
  • Plastic
  • Metaal
 • Restafval (en alleen restafval) in de container op de speelplaats van vrijdag 11 oktober tot en met zaterdag 19 oktober).

Ik reken op de medewerking van iedereen om een handje toe te steken bij dit werk. Ik verwacht dat iedereen tegen dan zijn eigen materiaal heeft opgeruimd.

Alle materiaal dat op zaterdag 19/10 nog in de A-kelder zou liggen en niet van de kleuterleidsters is, wordt opgeruimd! En ook materiaal in de B-kelder zonder duidelijk eigenaar wordt dan definitief opgeruimd. Maar ik durf hopen dat we er de 19de niet al te veel meer aantreffen, als je begrijpt wat ik bedoel šŸ˜‰

De kleuterleidsters zorgen dat hun te behouden materiaal voorzien van hun naam ordelijk in de A-kelder gestockeerd is voor de herfstvakantie.

Dank je wel alvast voor je hulp.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.