Beste ouders

Omdat we op vrijdag 30 oktober overschakelen naar code oranje, moeten we de leerlingenstromen in de school beperken en dus vermijden dat leerlingen zich verplaatsen van de ene kant naar de andere kant in de school. Ook het mengen van leerlingen uit 2 klassen voor binnenactiviteiten is niet meer toegelaten. We hebben daarnaast ook geluisterd naar de ervaringen van ouders, leerlingen en leerkrachten i.v.m. de organisatie van het 5de en het 6de leerjaar.

Daarom schakelen we in overleg met leerkrachten, zorgteam en leerlingen na de herfstvakantie over naar een nieuwe organisatie.

  • Het 5de leerjaar beschikt vanaf dan over 2 lokalen naast elkaar op de 1ste verdieping van het B-gebouw met meester Francis voltijds en juf Valerie halftijds aanwezig.
  • Het 6de leerjaar beschikt over 2 lokalen naast elkaar op de 2de verdieping van het C-gebouw met juf Joke voltijds en juf Valerie halftijds aanwezig. De leerlingen van het 6de leerjaar krijgen een budget om in overleg met de leerkrachten de 2 zolderklassen verder in te richten.
  • De leerkracht(en) van dienst in een klas kan (kunnen) de 2 lokalen vrij gebruiken in functie van de inhouden waaraan hij of zij werkt (werken).

De leerkrachten, de leerlingen en het zorgteam zien dit nieuwe plan helemaal zitten. We zijn ervan overtuigd dat dit een goede organisatievorm is die bovendien ook coronaproof is.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met 1 van de leerkrachten.

Hartelijke groet namens het team 3de graad

Jos Everts
directeur

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.