Eerder kreeg je het bericht dat de lagere school volgende week sluit en de kleuterschool zou openblijven. Gisterenavond heeft Katholiek Onderwijs Vlaanderen zijn scholen geadviseerd om alle kleuterscholen te sluiten. Het is immers de bedoeling om in de ‘paaspauze’ de contacten zoveel mogelijk te beperken. Het bestuur van onze school volgt het advies en sluit volgende week dus niet alleen de lagere school, maar ook de kleuterschool.

Tussen 29 maart en 2 april zal er noodopvang zijn op school voor kinderen van ouders uit essentiële sectoren die niet kunnen telewerken en voor kinderen in precaire situaties. Als je gebruik wil maken van de noodopvang moet je een attest van je werkgever samen met de inschrijving bezorgen om gebruik te maken van de noodopvang.

  • Ouders die werken in essentiële sectoren, maar niet kunnen telewerken schrijven hun kind in via dit formulier.
  • Ouders van kinderen in precaire situaties schrijven hun kind telefonisch in  via 089 46 39 40.

Inschrijven kan tot zondag 28 maart 2021 om 13 uur. Dan worden de inschrijvingen afgesloten en de planning gemaakt.

Enkele afspraken

  • Je schrijft je kind in per halve dag.
  • Kinderen die ingeschreven zijn voor de voor- én de namiddag blijven ook op school eten. Ze brengen boterhammen en eventueel een drankje mee. De school voorziet alleen water.
  • Je kan je ingeschreven kind alleen brengen ‘s morgens tussen 8:15 en 8:30 uur en ‘s middags tussen 13:05 en 13:20 uur.
  • Je kan je kind alleen ophalen tussen 12:10 en 12:25 uur en tussen 15:15 en 15:30 uur.
  • De kinderen van het 5de en 6de leerjaar dragen een mondmasker, zowel binnen als buiten.

Voor- en naschoolse noodopvang

Voor- en naschoolse noodopvang vindt plaats in Holder de Bolder volgens dezelfde voorwaarden. Vergeet je kind niet uit te schrijven uit de opvang, als je niet tot de doelgroep behoort. Dank je wel.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.