Personeelswijzigingen: Valentine met pensioen, nieuwe collega Veerle Schepers

Valentine heeft na lang wikken en wegen besloten om niet in beroep te gaan tegen de beslissing van de pensioencommissie. Daardoor werd ze met terugwerkende kracht vanaf 1 juli op pensioen gesteld. Denken jullie met z’n allen eens na hoe we op een fijne manier afscheid kunnen nemen van Valentine en haar bedanken voor zovele jaren inzet?

Door dit pensioen vinden volgende personeelswijzigingen plaats:

  • De opdracht van Liesl breidt uit van 15 LT naar een voltijdse opdracht. Liesl staat halftijds bij de driejarige kleuters. De rest van haar opdracht gaat (voorlopig) naar ondersteuning en zorg.
  • Veerle Schepers krijgt een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur in de 15 resterende uren. Haar opdracht bestaat uit bewegingsopvoeding, schrijfdans en nog enkele uren ondersteuning.

Veerle, van harte welkom in ons team!

Wie van de collega-kleuterleidsters het meterschap van Veerle op zich wil nemen, mag me via mail een seintje geven. Ik heb Veerle al veel info over de school bezorgd en rondgeleid, maar ik denk dat het fijn voor haar is (en dat heeft ze zelf ook aangegeven) als iemand haar verder wegwijs maakt in onze school.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.