Schooljaar 2019-2020 in zicht

De vakantie schiet al een heel eind op. Stilaan komt de start van het schooljaar in zicht. Ik hoop dat je genoten hebt en nog steeds geniet van een deugddoend verlof.

Erik is tijdens deze vakantie fiere grootvader geworden van Nicolas. Van harte proficiat, Erik! Geniet van je grootvaderschap!

Ikzelf neem vanaf 19/8 de draad op school weer op. Nathalie start op 26/8. Christine zoekt voor 26/8 nog wat vrijwilligers om te helpen schilderen (verfraaiing speelplaats).

De bestelling van Baert is aangekomen. De dozen staan in volgorde op de tafels van het personeelslokaal. De leveringsbon van elke klas steekt tussen de dozen. Kijk je even na of die bon klopt en of alles in goede staat geleverd is? Als dat niet zo mocht zijn, gelieve Nathalie en mij dan onmiddellijk op de hoogte te brengen van wat niet in orde is. We hebben in principe maar 7 dagen tijd om te reclameren.

De bestelling van Standaard Boekhandel verwachten we ook deze week. Ik houd jullie op de hoogte.

Op vrijdag 30 augustus om 14:30 stipt maakt de schoolfotograaf een personeelsfoto. Op die manier hebben ook de deeltijds werkende collega’s de kans om erbij te zijn. Zorg je ervoor dat je op tijd bent? Na de foto starten we de personeelsvergadering en tussen 17:00 en 18:00 is het open school voor de ouders en de leerlingen.

Trek op maandag 2 september je boerenkiel of je tuinmansbroek: bij het begin van het schooljaar zaaien wzaadjes van hoop!

 

 

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.