De volgende 2 weken (25/01 t.e.m. 05/02) werken we rond ‘het lichaam’

Komt aan bod:

 • Godsdienst:
  • ik ben ik
  • Don Bosco patroonheilige van onze school.
 • verhalen:
  • Don  Boscoverhalen
  • Kijk mij nou
  • Kijk wat ik al kan
  • Later als ik groot ben
 • liedje
 • versje
 • rijmen
 • waarneming :
  • mijn lichaam (hoofd- romp-ledenmaten)
  • skelet
 • bewegingsspel: 
  • ik aap na
  • jeruzalema-challenge kleuterversie
  • standbeelden
  • lichaamsperceptie
 • tekenen: mannetje
 • schilderen
 • mannetjes boetseren
 • mannetjes bouwen (duplo, clics,..)
 •  knutselen: lichaamspuzzel
 • wiskundige intiatie : begrippen; groot-groter-kleinst-kleiner, lang, korter, dik, dun
 • chronologisch ordenen: groeilijn

Maandag vieren we de verjaardag van Emiel en volgende week maandag de verjaardag van Vincent. Die kleuters mogen iets van thuis meebrengen wat ze graag aan hun vriendjes laten en zien en over kunnen vertellen.

Vrijdag vieren we onze patroonheilige ‘Don Bosco’. Die dag doen we allerlei leuke spelletjes, dansen we op de speelplaats en eten we ‘s middags allemaal frietjes op school . Dat gebeurt allemaal coronaproof in onze eigen klasbubbel. Het belooft een leuke week te worden.

Er staan nieuwe foto’s van afgelopen week in het fotoboek van de schoolwebsite.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.