Toelichting bij de bijeenkomst over het personeelsbeleid

Je hebt van Patrick Trines een uitnodiging gekregen voor een bijeenkomst over het personeelsbeleid in de scholengemeenschap.

De directies hebben de vroegere tekst over personeelsbeleid herwerkt en met de schoolbesturen besproken. Zowel de vroegere als de huidige tekst gaan vooral over tijdelijke personeelsleden en nog niet volledig vast benoemden. Er zijn geen wereldschokkende wijzigingen, maar toch verandert er hier en daar wel wat.

De tekst is niet af, het gaat nog altijd om een ontwerp.

De directies vinden het een goed idee om de ontwerptekst nu eerst aan alle geïnteresseerde personeelsleden voor te stellen. Daarna onderhandelen we over het ontwerp in het LOC en in het OCSG. Onderhandelen wil zeggen dat personeel en bestuur moeten zoeken naar consensus. Als personeel en bestuur het samen eens zijn over het ontwerp, dan spreken we van een protocol van akkoord. Als consensus echt niet mogelijk blijkt, wordt er een protocol van niet-akkoord opgesteld. Uiteindelijk beslist dan het bestuur.

Heb je vragen, bedenkingen, suggesties bij de ontwerptekst dan kan je die aan Inge meegeven, zodat zij jullie mening kent en die kan meenemen bij de onderhandeling.

Inschrijven is nog mogelijk: Inschrijving

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.