Op maandag 30 september voeren we de speelzones in

Op maandag 30 september voeren we de speelzones in vanaf de speeltijd om 10:10 uur.

In OneDrive staan 2 documenten, die ik morgen ook op A3-formaat in je vakje leg:

Wil je de bedoeling van de verdeling in speelzones uitleggen aan je leerlingen en de speelzones ook even op de speelplaats verkennen vóór de speeltijd van 10:10 uur. Mocht er nog iets niet duidelijk zijn, dan hoor ik dat graag.

Francis en ik hebben vanavond de bloembakken een andere plek gegeven. Christine schildert dit weekend nog enkele lijnen om enkele zones beter af te bakenen. Ik zal morgenavond de voorlopige pictogrammen ophangen. Die worden binnenkort nog wel vervangen door ‘deftiger’ exemplaren op Trespa. Jean hangt in het weekend de spelletjes om naar de juiste zones. Daarmee is alles klaar voor de start. Wat dan nog rest is er met zijn allen de schouders onder zetten! Fijn als iedereen zijn steentje bijdraagt om dit project te doen slagen.

We spraken tijdens de personeelsvergadering af om tijdens de speeltijd van 13:05 tot 13:20 uur 1 extra personeelslid in te zetten voor toezicht. Ik zou uitzonderlijk op maandag 30 september – bij de invoering van de speelzones – tijdens alle speeltijden 1 extra personeelslid willen inzetten. Duid je op de lijst 2 beurten aan die jij voor je rekening wil nemen?

Deze website gebruikt cookies. Door deze site verder te gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.