Ik wil graag alle mama’s bedanken die de afgelopen twee weken in de klas geweest zijn. De kinderen en de juf vonden dit erg leuk! Dank jullie wel! De foto’s van afgelopen thema’s kan je in het fotoboek terugvinden.

Deze twee weken bereiden we ons voor op het schoolfeest. Het worden echte feestweken in onze klas. We ontdekken wat een schoolfeest is, we oefenen een dansje en gaan feestend aan de slag!

Om het schoolfeestdansje nog mooier te maken, had ik graag van ieder kind een training of joggingpak gehad. Mag ik jullie vragen om dit mee naar school te geven? Dit wil zeggen een trainingsbroek of -short en een trainingstrui of -jasje. Deze kleren gaan we aandoen bij het dansje van het schoolfeest. Je mag het meegeven naar school, zodat we zeker weten dat iedereen iets heeft om aan te doen. Heb je iets niet, ga het zeker niet kopen, maar spreek één van de juffen aan. Bedankt alvast!

Denk eraan, donderdag 16 mei gaan we op schoolreis naar Beverland. De kleuters moeten niets meenemen. We krijgen frietjes en frikandel (kip) en een drankje. De juffen zorgen voor tussendoortjes en extra water. Kleuters die geen frietjes/frikandel eten, brengen hun eigen lunchpakket mee. Doe je kleuter gemakkelijke kledij/schoenen aan.
Alvast bedankt hiervoor!

Maandag 20 juni is het geen school!