Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Anke Bartsch en ik ben 22 jaar. Ik studeer voor leerkracht kleuteronderwijs aan de Hogeschool PXL te Hasselt en zit nu in mijn 3de academiejaar. Binnenkort zal ik stage lopen bij het klasje van juf Katrien. Het thema waarmee ik met de kleuters aan de slag zal gaan is griezelen.  

De periodes wanneer ik stage zal doen: 

  • 23/10/23 tot en met 27/10/23 
  • 06/11/23 tot en met 10/11/23 

Het is voor mij een unieke kans om stage te mogen lopen in dit klasje. Ik kijk ernaar uit! Indien je nog vragen hebt, kan je mij altijd bereiken via het volgende mailadres: anke.bartsch@student.pxl.be 

Met vragen kan je ook altijd bij juf Katrien terecht: k3@donbosco-gerdingen.be of katrien.casters@donbosco-gerdingen.be 

Met vriendelijke groeten 

Anke Bartsch