Beste ouder

Volgende week zaterdag staat ons schoolfeest geprogrammeerd. De leerlingen kijken er al naar uit om weer mogen op te treden. Omdat we Kathia in onze klas hadden, wilden we de boodschap brengen dat liefde alle haat overwint.

Tot nu hebben 2 kinderen aangegeven niet aanwezig te kunnen zijn, ik hoop dat de andere 14 er wel zullen zijn, want volgende week oefenen we het dansje in en dan is het belangrijk dat er geen wissels meer moeten doorgevoerd worden.

Nu voor de kleding: Omdat wij sterk achter MOS staan, willen we dit doortrekken naar het schoolfeest en de te gebruiken kledij. Er zijn kinderen die de haat uitbeelden en kinderen die de liefde uitbeelden. Thibaut is ‘ODO’, wat dat betekent kan je zaterdag zien.

Voor de kinderen die de haat uitbeelden dacht ik aan zwarte kledij: een zwart T-shirt, een zwarte broek of zwart.

Voor de kinderen die de liefde uitbeelden had ik gedacht aan een blauwe jeans en een wit T-shirt.

ODO zou volledig in het geel moeten zijn.

Kunnen we elkaar ook helpen bij de kleding, heb jij zwarte spulletjes en jouw kind speelt niet ‘de hater’ mag je die toch meegeven, misschien heeft een ‘hater’ geen zwarte kledij. Maar hebben jullie witte T-shirts of een gele broek of een geel T-shirt, geef maar mee, je krijgt naderhand alles terug.

 

Hartelijk dank en tot zaterdag!

 

Meester Erik