Beste ouder

Het tweede trimester is bijna voorbij. Daarom organiseren we voor de ouders van sommige leerlingen een oudercontact op maandag 29 maart of dinsdag 30 maart.

Vinden wij op dit ogenblik een oudercontact nodig voor jouw kind, dan krijg je een  een e-mail met een link waarmee je kan inschrijven voor het oudercontact. Heb je op 25 maart geen e-mail ontvangen, maar wens je toch een oudercontact, wil je dit dan zo vlug mogelijk via e-mail laten weten? Dank je wel.

Omwille van de coronamaatregelen zullen de oudercontacten online in Teams plaatsvinden. Bij de inschrijving voor het oudercontact, kies je datum en uur die jou passen. Gescheiden ouders overleggen over datum en uur en maken samen een afspraak, tenzij ze daar met ons iets anders over hebben afgesproken.

Na inschrijving ontvang je eerst een bevestiging. Later sturen wij je een agenda-afspraak op de gevraagde datum en uur in Teams. Wil je die afspraak in dat bericht accepteren? Zo weten we zeker dat je de afspraak gezien hebt.

In die agenda-afspraak staat een link die je gebruikt op het ogenblik van het oudercontact. Je kan dat doen vanop je smartphone, je tablet, je laptop of je pc. Je hoeft verder niets te installeren.

Alvast bedankt

Vriendelijke groeten

Juf Lotte

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.