Beste ouder

We zijn alweer halfweg januari en nu komt die grote stap, die je zoon of dochter aan het einde van het schooljaar zal zetten, steeds dichterbij. Daarom starten we deze week met het bundeltje “Op Stap naar het secundair onderwijs”. Dit is een boekje waarin we samen met de leerlingen op weg gaan door het keuzeproces naar het eerste jaar secundair onderwijs.

Daarnaast heeft het CLB ook de website “Wegwijs in het secundair onderwijs” gelanceerd. Daarop is heel wat informatie te vinden die jullie kan helpen bij de studiekeuze, zoals het keuzeproces, uitleg over de structuur van het secundair onderwijs, het aanbod aan secundaire scholen in Limburg,…

Indien jullie na het doornemen van de informatie van de website nog vragen hebben, is er ook de mogelijkheid om te chatten met het CLB. Op maandag 28 maart en donderdag 12 mei, telkens tussen 19u en 21u, staan er CLB-medewerkers klaar om via chat een antwoord te geven op jullie vragen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een gesprek te hebben met een CLB-medewerker over de studiekeuze. Men dient hiervoor een afspraak te maken.

Hieronder de begeleidende brief voor ouders en leerlingen:

Indien je nog vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Vriendelijke groeten,

Juf Joke en Juf Valerie