Door een gezondheidsfiche in te vullen, kan je, als dat voor je kind nodig is, gegevens over de gezondheid van je kind doorgeven. Zo kan de school gepast reageren bij risicosituaties en je kind passend begeleiden bij het leren, bij de studiekeuze en bij de socio-emotionele ontwikkeling.

Vulde je één van de voorbije schooljaren een gezondheidsfiche van je kind in, dan krijg je die tijdens de informatieavond van de klas van je kind mee naar huis. Kijk je deze fiche na? Pas je de gegevens indien nodig aan? En geef je de fiche dan met je zoon/dochter in een gesloten envelop gericht aan de zorgcoördinator juf Elke terug mee naar school? Ook als je niets wijzigde, geef je de fiche mee terug naar school.

Vulde je eerder niets in de gezondheidsfiche in en wil je dat nu wel doen? Dan kan je de fiche afdrukken en daarna invullen. Een afgedrukt exemplaar kan je ook op het secretariaat van de school vragen. Geef deze fiche dan in een gesloten envelop gericht aan de zorgcoördinator juf Elke mee naar school.

Dank je wel.