Aan het einde van dit trimester zijn er voor het eerste leerjaar oudercontacten. Omwille van de coronamaatregelen zullen die oudercontacten online via Teams plaatsvinden.  

Schrijf je hier in voor de oudercontacten

Gescheiden ouders overleggen over datum en uur en maken samen een afspraak. Je kan het e-mailadres van de andere ouder bij de inschrijving mee opgeven. Die ontvangt dan ook de bevestiging en de agenda-afspraak voor het online oudercontact en kan vanaf een eigen toestel aan het oudercontact deelnemen. 

Na inschrijving ontvang je eerst een bevestiging. Later stuurt de leerkracht je een agenda-afspraak op het gevraagde moment in Teams. Wil je die afspraak in dat bericht accepteren? Zo weet de leerkracht zeker dat je de afspraak gezien hebt. 

In die agenda-afspraak staat een link die je gebruikt op het ogenblik van het oudercontact. Je kan dat doen vanop je smartphone, je tablet, je laptop of je pc. Je hoeft verder niets te installeren. 

Als er toch iets fout zou lopen, neem dan onmiddellijk contact op met de klasleerkracht. Zij zal dan even kijken of er een oplossing mogelijk is.