Op maandag 21, dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 februari zijn er oudercontacten voor de ouders van de 3-jarige kleuters.

Omwille van de coronamaatregelen zullen de oudercontacten online via Teams plaatsvinden. Bij de inschrijving voor het oudercontact, kies je datum en uur die jou past. Gescheiden ouders overleggen over datum en uur en maken samen een afspraak, tenzij ze daar met de leerkracht iets anders over hebben afgesproken.

Je kan het e-mailadres van de andere ouder bij de inschrijving mee opgeven. Die ontvangt dan ook de bevestiging en de agenda-afspraak voor het online oudercontact en kan vanaf een eigen toestel aan het oudercontact deelnemen.

Na inschrijving ontvang je eerst een bevestiging. Later stuurt de leerkracht je een agenda-afspraak op de gevraagde datum/uur in Teams. Wil je die afspraak in dat bericht accepteren? Zo weet de leerkracht zeker dat je de afspraak gezien hebt.

In die agenda-afspraak staat een link die je gebruikt op het ogenblik van het oudercontact. Je kan dat doen vanop je smartphone, je tablet, je laptop of je pc. Je hoeft verder niets te installeren.

Als er toch iets fout zou lopen, stuur dan onmiddellijk een e-mail aan de leerkracht. Zij zal dan even kijken of een oplossing mogelijk is.