Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van het zonnige verlengde weekend. Ondertussen zijn de Moederdagcadeautjes alvast uitgepakt en hebben jullie misschien al kunnen genieten van een zalig badje. We bedanken ook nog graag alle lieve mama’s die in onze klas geweest zijn. De kleuters en de juffen vonden dit erg leuk. Dank jullie wel! Foto’s hiervan vinden jullie in het fotoboek van de school.

Komende twee weekjes worden echte feestweken in onze klas. We oefenen voor het schoolfeest, we versieren het T-shirt, we spelen poppenkast, we maken een podium waarop we kunnen dansen en zingen, er komt een vrije knutseltafel waaraan de kleuters zelf aan de slag gaan om hun eigen ideetjes te knutselen en we experimenteren met muziekinstrumenten.

 

Denken jullie aan de kledij voor het schoolfeest? We hebben nog niet van iedereen iets ontvangen.

Donderdag 16/05 gaan we op schoolreis naar Beverland. De kleuters hoeven niets mee te nemen. We krijgen frietjes en frikandel (kip) en een drankje. De juffen zorgen voor tussendoortjes en extra water. Kleuters die geen frietjes/frikandel eten, brengen hun eigen lunchpakket mee. Doe je kleuter gemakkelijke kledij/schoenen aan aub. Alvast bedankt hiervoor.

Maandag 20 juni geen school!