De datum is geprikt. We hebben een nieuwe datum vastliggen om te blijven slapen op school. Op donderdag 6 juni mogen de kinderen eindelijk komen logeren. De vorige datum werd helaas geannuleerd. Ik wil jullie graag bedanken voor het begrip!

Het vorige bericht blijft gelden in verband met de mee te brengen materialen. Denk bijvoorbeeld aan: kledij, ondergoed, tandenborstel, tandpasta, washandje, handdoek … De persoonlijke materialen zijn zelf te kiezen.

Elk kind mag zijn slaapplaats komen verzekeren op een van de volgende tijdstippen:

  • Woensdag 5 juni tussen 18.30 uur en 19.00 uur
  • Donderdag 6 juni tussen 8.15 uur en 8.30 uur

De materialen kunnen opgehaald worden op een van de volgende tijdstippen:

  • Vrijdag 7 juni tussen 15.15 uur en 15.30 uur
  • Vrijdag 7 juni tussen 18.30 uur en 19.00 uur

Wie kiest voor een luchtmatras, mag de matras opgeblazen meebrengen of oppompen hier op school. Indien deze verslapt, zullen wij deze bijpompen.

De kinderen zullen vrijdag een volledige dag op school zijn. Daarom gaan we de kinderen een warme maaltijd geven op donderdagavond. Op vrijdagochtend krijgen ze de keuze tussen cornflakes of een boterham. Tijdens de middag voorzien we voor iedereen boterhammen. Jullie mogen wel fruit en koekjes voorzien voor tijdens de kleine pauzes. Het fruit kan ongeschild meegegeven worden. Dit zal ik schillen tijdens het eetmoment.

We kijken er alvast opnieuw naar uit. Wie nog vragen heeft, mag mij steeds contacteren of aanspreken.

Alvast bedankt.

Vergeet aanstaande donderdag de zwemtas niet!