Wat een grote sprong. We onderzochten afgelopen weken ons reusachtige zonnestelsel. Tijdens dit thema nemen we de natuur onder de loep. Letterlijk en figuurlijk gaan we op zoek naar details uit de natuur. Zichtbaar met het oog of enkel waar te nemen van dichtbij. De kleinste details zullen we onderzoeken. Zo zijn we al in volle verwachting naar de groei van onze zonnebloemzaadjes. Laten we de schoonheid van de natuur in de bloemetjes zetten.

Donderdag 28 maart gaan we met de derde kleuterklas voor de eerste keer zwemmen. Bij het omkleden is het fijn om extra helpende handen te hebben. Dan kan het omkleden zo vlot mogelijk verlopen. Indien iemand in de mogelijkheid is om te komen helpen tijdens het omkleden, mag je mij steeds aanspreken of contacteren. Het omkleden start rond 10.55 uur en is opnieuw nodig rond 11.50 uur.
Voor de kinderen is het fijn om gemakkelijke kledij aan te hebben tijdens het omkleden.

Op vrijdag 29 maart werken we rond techniek in het thema Pasen. Het zal een gezellige dag worden voor de kinderen. We werken klasdoorbrekend met de andere kleuterklassen. Verdere informatie ontvangen jullie via een ander bericht.

Jullie kunnen nog enkele sfeerbeelden bekijken via onderstaande link.