Wat was het afgelopen thema hartverwarmend. Een toekomstbeeld kreeg vorm. Toekomstige chirurgen, dokters, apothekers, verplegers leken rond te lopen in de derde kleuterklas. Neem zeker een kijkje via onderstaande link om mee te genieten.

Komende week spenderen we tijd aan gezelschapsspelletjes. Klassieke spelletjes zoals: Wie is het?, Ganzenbord, Uno, Kwartet komen aan bod. Ook nieuwe spelletjes zullen hun intrede doen. Valsspelen is uiteraard niet toegelaten. En wie kan er tegen zijn of haar verlies? We ontdekken het deze week.

De laatste week voor de vakantie staat het thema in teken van de fotograaf. De ideale gelegenheid om gekke outfits, gekke bekken en leuke verkleedpartijtjes vast te leggen op beeld. Heb jij thuis geschikte materialen die passen in het thema? Deze mogen meegebracht worden naar de klas. Voorzie de materialen dan alsjeblieft van naam.

Enkele speciale momenten:

  • 31 januari – Don Boscodag: We organiseren met de kleuters een doorschuifsysteem om leuke activiteiten te doen in elke klas.
  • 2 februari – Frietjes op school: De kinderen moeten geen boterhammen meebrengen. Iedereen krijgt frietjes met frikandel.
  • 9 februari – Carnaval: Alle kinderen komen verkleed naar school. In de namiddag doen we mee aan de stoet doorheen Gerdingen. Zo starten we al feestend de krokusvakantie.