De afgelopen 2 maanden zijn we druk bezig geweest in onze klas.

Zo hebben we al heel veel woordjes leren lezen en schrijven, we leerden al tellen tot 7. Tijdens de verkeersweek hebben we ons correct leren gedragen als voetganger in het verkeer en we leerden over verschillende Jezusverhalen bij Godsdienst.

Naast al dat harde werk was er ook ruimte voor het hoekenwerk. Hierbij mogen wij kiezen waarmee en waar we spelen. Sommige klasgenootjes spelen graag buiten, anderen spelen liever in het winkeltje of met de clics.

Soms hebben we al eens ruzie, dat hoort erbij. Maar we kunnen dit ondertussen al helemaal zelf oplossen dankzij onze herstelmuur. Elk groepje kreeg een heel belangrijke taak: zo moest groepje 1 de stopbordjes maken, groep 2 moest zorgen voor tekstballonnetjes, groepje 3 voor echte sorry, groepje 4 voor de getalletjes, groepje 5 voor het kiezen van een ander spel, groep 6 zorgde voor duidelijke spelregels, groep 7 ging spelen met een ander vriendje spelen en groep 8 maakte een sorry-tekening.

Tot slot sluiten we onze week altijd af met een “Just Dance”, dit vinden wij heel erg leuk want voordat we op vrijdag naar huis vertrekken dansen we altijd allemaal samen. De vrijdag voor de herfstvakantie deden we iets speciaals, we hebben samen “spinnensoep” gemaakt want het werd Halloween, dat was lekker!

Zo lieve mama en papa, nu zijn jullie op de hoogte van de afgelopen 2 maanden. Wij zijn klaar voor de volgende 2 maanden en ook direct de laatsten van 2022!

Onze foto’s kan je terugvinden in dit fotoalbum.