Beste ouder

Het tweede trimester is bijna voorbij. Daarom organiseren we een oudercontact op dinsdag 30 maart. Er zal echter geen oudercontact zijn voor alle leerlingen. Voor wie er geen noemenswaardige problemen zijn, zal er dus geen oudercontact nodig zijn.

Voor de leerlingen die wel besproken worden zullen de betreffende ouders een e-mail ontvangen met een link waar ze kunnen inschrijven voor een oudercontact.

Omwille van de coronamaatregelen zullen de oudercontacten online in TEAMS plaatsvinden. Bij de inschrijving voor het oudercontact, kies je datum en uur die jou past. Gescheiden ouders overleggen over datum en uur en maken samen een afspraak, tenzij ze daar met de leerkracht iets anders over hebben afgesproken.

Na inschrijving ontvang je eerst een bevestiging. Later stuurt de leerkracht je een agenda-afspraak op de gevraagde datum/uur in Teams. Wil je die afspraak in dat bericht accepteren? Zo weet de leerkracht zeker dat je de afspraak gezien hebt.

In die agenda-afspraak staat een link die je gebruikt op het ogenblik van het oudercontact. Je kan dat doen vanop je smartphone, je tablet, je laptop of je pc. Je hoeft verder niets te installeren.

Zijn er ouders die 24 maart geen e-mail ontvangen hebben, maar toch een oudercontact wensen, gelieve dit dan zo vlug mogelijk via e-mail kenbaar te maken.

Alvast bedankt

Vriendelijke groeten

Juf Valerie

Meester Francis

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.