Beste ouder

Binnenkort start de toetsenperiode. Die begint op 6/12 en eindigt op 20/12. In die periode krijgen de leerlingen elke dag een toets over een bepaald leerdomein. Op die toets wordt de leerstof van de voorbije maanden getest.

De leerlingen hebben vandaag al het nodige materiaal mee naar huis gekregen.

In hun boekentas zit: een studeerwijzer, een planning, de bundel ‘leren leren’, de herhalingsbundel taaldenken voor thuis, de herhalingsbundel spelling voor thuis, de herhalingsbundel wiskunde voor thuis, de herhalingsbundel Frans voor thuis.

Ook al hun werkboeken hebben ze voor één keer mee naar huis. Gelieve samen met je zoon/dochter al deze materialen eens te bekijken, hem of haar op weg te helpen met het herhalen van de leerstof, samen aan te duiden wat ze moeten kennen,… Probeer je kind goed te ondersteunen, want het is toch een spannende en belangrijke periode.

De bundel ‘planningsrooster’ graag ondertekenen en maandag 20/11 weer meegeven. Het wiskunde A-boek en Nederlands A-boek mag thuis blijven. Al de andere boeken moeten maandag mee terug naar school genomen worden.

In de komende weken zullen de leerlingen boeken en bundels heen en weer meenemen. Probeer samen met je zoon/dochter de boekentas op te ruimen en enkel het nodige erin te laten.

Al het materiaal dat de leerlingen op papier mee naar huis krijgen en de verbetersleutels van alle herhalingsbundels staan ook in teams. Als de leerlingen zich inloggen in teams en dan naar het mapje 6de leerjaar gaan, vinden ze alle documenten terug.

Als er vragen, bedenkingen of problemen zijn, hoor ik het graag! Ik wens alle kinderen heel veel succes met de voorbereidingen voor de grote toetsen.

Groeten

Juf Helene